Artistieke Leiding

Artistieke Leiding

Manja Op den Camp zakelijk en artistiek leidster richtte in 1999 Dansstudio Op den Camp op. Na 24 jaar is nog niets van haar passie verloren gegaan. Manja Op den Camp zal vanaf dit jaar minder op de dansvloer staan en de rol van artistiek leidster op haar nemen. 

Als kleuter begon Manja al met dansen. Na de vooropleiding Toneeldans Jazz aan de dansacademie van Tilburg, studeerde zij verder aan de vakopleiding voor danspedagoge van Fontys Hogescholen. Zij studeerde af als docente en choreografe, met als hoofdvakken Jazz en Klassiek (Vaganova techniek). Bijscholingen deed zij op het gebied van tapdans, cecchettiballet en pilatestechniek .

Op televisie was zij te zien met de showgroep “Barrie Stevens dancers” in producties van de Vara 1993. Verder in 1996 in John de Mol producties voor SBS 6. In 1997 en 1998 danste zij in de showgroep “Dance Trax” voor de themafeesten van Arjan Van Dijk. In de kinderproduktie “Cinema India 2”vertolkte zij in 1999 de hoofdrol.

Aan de Universiteit van Maastricht heeft Manja tevens gezondheids-wetenschappen gestudeerd. Gezondheid hangt samen met het goed functioneren van lichaam en geest. Overbelasting of verstoring van de balans kan in de vorm van diverse fysieke en mentale klachten tot uiting komen. De gezondheid en het welzijn van de mens blijft haar inspireren en motiveren om door te gaan met creëren van nieuwe cursussen welke lichaam en geest ten goede komt: www.psychologiepraktijkzuid.nl 

De lessen in Gronsveld, Eijsden en Bunde worden verzorgd door Myrthe Schoenmakers, Renee Dassen, Mandy Dunkwu en Maartje Wijckmans. Ze hebben allemaal liefde en passie voor dans en zijn ooit begonnen bij Dansstudio Op den Camp en/of hebben er stage gelopen. In Sittard hebben zij allemaal met trots de MBO CIOS Dansopleiding afgerond. Ze zijn jong en enthousiast en heten jullie van harte welkom om een proefles te komen doen in een van de lessen. Come & Dance With Us!