Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten 2014

Zaterdag 5 juli Bungelpop
Scouting Bunde en Buurt Oost uit Bunde organiseerden een rommelmarkt en 'Bungelpop'.
Dansstudio Op den Camp deed mee met een aantal dansen.
Het was een succes en het publiek had genoten.

Theater voorstelling zondag 15 juni:
Cirque Masqué Dansant
15-jarige jubileum voorstelling in het theater aan het Vrijthof.
Verrassend met veel afwisseling, humor, spanning, gevaar en verleiding.

Vrijdag 28 februari
Basisschool de Tangram viert carnaval.
Hier zijn we uitgenodigd om dit mee te vieren.
We treden op om 9.45 uur.

Zondag 23 februari

De leerlingen treden aanstaande zondag op in de “Auw Kèrk” in Bunde.

  • 15.00 uur Kleuters met toeter op mijn waterscooter
  • 15.05 uur groep 3/4 met Bomba
  • 15.10 uur groep 5/6 met Hot hot hot
  • 15.15 uur groep 7/8 met Can’t hold us

Verzamelen in de “Auw Kèrk” om 14.40 uur

Zondag 16 februari
Optreden op de carnavalszitting van “de Koekerelkes” in Eijsden. In de zaal van de k.o.h Prins Bernhardstraat 4 bij de jeugdzitting van de carnavalsvereniging “de Koekerelkes” was het weer een feestelijke bijeenkomst. De eerste dans werd gedaan door de kleuters op “toet toet toet op mijn waterscooter”. Ze kregen een toeterapplaus. De zes- en zevenjarige dansten onder de limbo door op het liedje “Bomba”. De heupen swingden op en neer. Als laatste danste de acht- en negenjarige op “Hot hot hot”. Met hun glitterjurkjes en de mooi uitgevoerde choreografie stalen ze de show.

Activiteiten 2013

Zondag 12 mei 2013
Pleinfestival
De leerlingen uit Bunde traden zondag 12 mei tijdens het pleinfestival op.

De kinderdans groep 3 van de vrijdag presenteerde zicht met Candy. Hallo Wereld werd vertolkt door de leerlingen van de kidsswing groep 4 & kinderdans groep 3. Hierna trad de Jazz groep 78 van maandag die Yeah Yeah Yeah opvoerde.

In de tweede sessie was het de Jazz groep 56 van de maandag met Scream en Shout opende, gevolgd door I like to move it van Kidsswing groep 4 van de vrijdag. Het slotnummer was Una Chica Especia uitgevoerd door de Jazz groep 78 van de maandag.l

Zondag 3 februari 2013
Ook dit jaar doen de leerlingen weer mee aan de carnavalszitting in de “Auw Kèrk”, a.d. Burchtstraot 2 in Bung. Ze treden op om drie uur. De eerste groep zijn de jazzleerlingen van groep 5, samen met de kleuters van groep 12. Zij dansen samen een vrolijke en swingende dans van Michel Teló op Bara Bara. De tweede dans wordt gedanst door groep 678. Ze dansen op Starships van Nicki Minaj.

Vrijdag 8 februari 2013
Basisschool de Tangram viert carnaval. Hier zijn we uitgenodigd om dit mee te vieren. Uiteraard laten we onze benen hoog zwiepen. We treden op om 11.00 uur. Groep 12 en 78 dansen samen een vrolijke en swingende dans van Michel Teló op Bara Bara.

Activiteiten 2012

Zaterdag 12 mei
Dansten de leerlingen uit Bunde op het St. Agnes plein tijdens het pleinfestival in Bunde. Het geheel vond in de openlucht plaats op het St. Agnesplein. We hadden geluk met het weer en de dames dansten vol lof op “ Ik ben een teenager” , Chihahua”, “Ai se eu te pego”, en “Tonight Tonight”. Het was een leuke ervaring om deel uit te maken van het programma van de harmonie en drumband uit Bunde.

Zondag 12 februari
Optreden op de carnavalszitting in de “Auw Kèrk” in Bung. Na onze fantastische jubileum voorstelling zijn de kinderen ook weer gevraagd op te treden met hun dansen op zondag 12 februari bij de carnavalszitting in de “Auw Kèrk”, a.d. Burchtstraot 2 in Bung. Het was wederom een succes.

Zondag 5 februari
Optreden op de carnavalszitting van “de Koekerelkes” in Eijsden. In de zaal van de k.o.h Prins Bernhardstraat 4 bij de jeugdzitting van de carnavalsvereniging “de Koekerelkes” was het weer enorm feest. Wij waren ook van de partij. De allerkleinste overtuigde de zaal met hun smaakmakende “ Can Can”. Samen met alle woensdag groepen werd nog in hun mooiste carnavalspakje de einddans van de jubileum voorstelling gedanst.

Theatervoorstelling Zondag 15 januari
Dansstudio Op den Camp organiseerde voor de zevende keer een dansvoorstelling voor haar leerlingen. Deze keer vanwege het 12,5 jarig bestaan van Dansstudio Op den Camp. Deze zevende voorstelling ging over een Koninklijke familie die het volk bestuurde. De opstanden in de omringende landen voedde het volk om ook in opstand te komen. De prinses weet te vluchten. Spanning, drama, intriges en actie allemaal in een voorstelling. Of het nog goed is gekomen met de prinses en haar volk dat was te zien in het prestigieuze Theater aan het Vrijthof.

Activiteiten 2011

Donderdag 2 juni
Optreden op de Bartholomeusmarkt. Op donderdag 2 juni vond er tijdens de Bartholomeusmarkt in Meerssen een sportevenement plaats om jongeren te stimuleren tot meer bewegen. Trajekt verzorgde dit en Dansstudio Op den Camp was weer uitgenodigd om met een aantal dansen mee te doen aan deze dance-move experience. Het was weer een daverend succes.

Zaterdag 16 april
Open dag van de nieuwe brede school Eijsden “Op de Cour”. De leerlingen van Dansstudio Op den Camp verzorgden een demonstratie bij de opendag van de nieuwe brede school Eijsden “Op de Cour”. De dag was fantastisch met veel toeschouwers. We hebben genoten en vonden het leuk een bijdrage te geven aan deze opening van de nieuwe school.

Zondag 27 februari
In Bunde deden de leerlingen mee aan de carnavalszitting in de “Auw Kèrk” in Bung. Ieder jaar is het weer een plezier om de zitting te openen. De groepen hebben het weer fantastisch gedaan, chapeau!

Zondag 20 februari
Twee groepen uit Eijsden dansten op het podium in de zaal van de k.o.h Prins Bernhardstraat 4 bij de jeugdzitting van de carnavalsvereniging “de Koekerelkes”. Lekker swingen en schudden met de billen. Het publiek deed enthousiast mee. Een geslaagde carnavalsmiddag.

Zaterdag 15 januari 2011
Optreden voor en door leerlingen van de dansstudio in het Sint-Maartenscollege. Deze voorstelling was ter ere van de geboorte van de zoon van juffrouw Manja. Een super verrassing en een ontzettende leuke en ontroerende voorstelling.